De eerste spelletjes laten je kind kennismaken met kleuren, tellen, zoeken en vergelijken. Zoals Coral Reef en Lottino. Dat speel je al vanaf 4 jaar.
Daarna komen de spelletjes met regels, beurtverdelen, wachten en samen spelen. Zoals Hartenkoningin en Fabelfruit. Voor het eerst wordt er kennis gemaakt met winnen en verliezen. Het eerste spelbord door de lucht?. Het hoort allemaal bij spelletjes spelen op basisschool leeftijd.
De eerste tactiek en inzicht ontstaat rond de leeftijd 8 / 9 jaar. Zoals bij Kingdomino of Machi Koro. Tot slot zijn er de coöperatieve spellen waarbij samenwerking en overzicht vereist is. Zoals Het Verboden Eiland en Op de Vlucht. 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

5 augurken Kaartspel 8+

5 augurken is een spelletje voor de echte fanatieke kaartspelers. 2 regels zorgen voor fanatieke strijd om alle slagen behalve de laatste...

10,50

visibility
shopping_cart

7 Wonders Duel Kaartspel 10+

7 Wonders Duel is een tactisch kaartspel voor 2 personen waarbij je de grootste militaire of wetenschappelijke macht moet zien te maken.

23,95

visibility
shopping_cart

Alles aan boord

Alles aan Boord is een gezelschapsspel voor het hele gezin waarbij snel beslissen en onthouden noodzakelijk is. Verdien jij het meeste...

29,95

visibility

Amul Kaartspel Pre-order 10+

Amul is een startegisch kaartspel voor de liefhebbers van Dominion en Machiavelli. Pre-order nu en heb het spel als eerste in huis.

29,95

visibility
shopping_cart

Appels Plukken Spel 6+

Appels plukken is een spannend spel. Ook zonder de punten te tellen. Pluk appels en zorg voor zo veel mogelijk punten. Of maak een sapje...

19,95

visibility

Artisjokken Pre-order Kaartspel 8+

Pre-order Artisjokken en speel dit gekke en verslavende kaartspel als eerste.

10,95

visibility
shopping_cart

Azul Bordspel 8+

Azul, het bordspel waarbij de slimste tegelzetter de mooiste muur weet te maken. Vanaf 8 jaar - duur iets langer dan 30 minuten.

32,50

visibility
shopping_cart

Bandido Kaartspel 6+

Bandido. Een coöperatief kaartspel waarbij iedereen probeert de boef te vangen.

9,95

visibility
shopping_cart

Basari Kaartspel 10+

10,50

visibility
shopping_cart

Bijen bende Kleurenspel 3+

Bijen bende, het spel voor de alerkleinste (3+) waarbij kleuren worden geleerd en worden gestapeld.

16,50

visibility
shopping_cart

Cacao 8+

Cacao. Het spel waarbij je wint met het meeste geld, water en cacao. Tegels leggen en oerwoud bouwen zonder daarbij de tegenstander te...

24,95

visibility
shopping_cart

Calavera Dobbelspel 8+

Calavera is een super leuk en tactisch dobbelspel voor spelers die risico’s nemen en er van houden de tegenstander minpunten aan te smeren.

14,95

Alle spellen worden door ons ingepakt. Een cadeautje voor een ander of lekker voor jezelf.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.