Coral Reef
Coral Reef Bordspel Uitverkocht
Uitverkocht en niet meer leverbaar. Echt jammer. Coral Reef is een zoekspel dat iedereen vanaf het begin fanatiek maakt en waarbij iedereen op zoek gaat naar alles wat er leeft in de zee. Het eerste s

Standaard levertijd

5 dag(en)

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Coral reef is het eerste spel dat vanaf het begin iedereen aan tafel fanatiek maakt. Zodra twee zeedieren zijn omgedraaid begint het zoeken in de zee. De zee bestaat uit een moeilijke of makkelijke puzzel variant die naar eigen inzicht kan worden gemaakt. 
Je maakt twee stapels kaarten en van elke stapel wordt er één omgedraaid. Wij laten elke stapel door één kind omdraaien. Dan kunnen ze elke beurt draaien. Direct na het draaien gaat iedereen zoeken naar beide afbeeldingen in de zee. En dat valt tegen.  Het valt op dat kinderen daar veel beter in zijn dan wij (volwassenen). Als je beide zeedieren hebt gevonden en tegelijkertijd hebt aangewezen krijg je een diertje. Als er op beide kaartjes een schatkist staat ook nog een schatkist. Bij het veroveren van 5 zeedieren of drie schatkisten heb je gewonnen.
De kans dat de kinderen iedereen proberen weg te duwen of over het bord gaan hangen zodat je niets kunt zien is groot. Iedereen wil de zee namelijk het beste zicht op het bord en voorkomen dat de ander hetzelfde goede zicht heeft. Maak daar goede afspraken over!

Tactic Games
Leeftijd 4+
2 tot 4 spelers