Architects
7 Wonders Architects NL Bordspel 10+
7 Wonders Architects NL, Het bordspel waarbij je een wonder moet laten groeien om te winnen.

Standaard levertijd

1 tot 2 werkdagen

€ 35,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
7 Wonders Architects is  een variant van het bekroonde spel 7 Wonders. Het is eenvoudiger te spelen en dat zie je terug in de leeftijd. 7 Wonders speel je vanaf 10 jaar en deze variant vanaf 8 jaar. Daarnaast duurt het spel iets minder lang.
Het is spel is om die reden niet minder leuk. Je bouwt een Wonder en gebruikt daarvoor grondstof kaarten. Het Wonder bouw je op in stukken van onder naar boven. Telkens wanneer je voldoet aan de vraag draai je een stukje van het wonder om en levert je dat punten op.
In elke beurt kies je een kaart. Of van de 2 openliggende stapels Of van de gesloten stapel. Die grondstoffen heb je nodig om te bouwen. Telkens wanneer je bouwt levert je dat punten op. Wanneer het wonder af is stopt het spel. De speler met de meeste punten wint het spel.

Tussen de kaarten zitten ook kaarten waarmee je rechtstreeks punten ontvangt, roden kaarten waarmee je schilden spaart om oorlog te voeren met je buren, groene kaarten met extra voordelen waardoor je telkens een keuze maakt wat je op de lange termijn het meeste oplevert.

Gegevens op de doos 7 Wonders Architects NL
2 tot 7 spelers
Uitgeverij Repos
Duur ongeveer 25 minuten