7 wonders duel 7 wonders duel
7 wonders duel 7 wonders duel
7 Wonders Duel Kaartspel 10+
7 Wonders Duel is een strategisch kaartspel voor 2 personen waarbij je de grootste militaire of wetenschappelijke macht moet zien te maken.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 25,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Kaartspel 7 Wonders Duel

Beschrijving spel:

7 Wonders Duel is een kaartspel voor 2 personen vanaf 10 jaar. In ongeveer 30 minuten verzamel je kaarten die je militaire of wetenschappelijke ontwikkeling vergroten en de tegenstander terugdringt in zijn eigen stad.
Je wint 7 Wonders duel op een van de volgende drie manieren: elke keer dat je een militaire kaart aanschaft, verplaats je de militaire marker naar de hoofdstad van je tegenstander. Als je de hoofdstad van de tegenstander bereikt, win je het spel onmiddellijk. Of als je zes van de zeven verschillende wetenschappelijke symbolen verwerft, bereik je de wetenschappelijke dominantie en win je ook onmiddellijk. Is dit na drie rondes niet gelukt dan wint de speler met de meeste punten aan het einde van het spel.
Het is spannend, tactisch en meeslepend. Het vraagt keuzes maken en op het juiste moment toeslaan. De keuzes zijn elk spel anders omdat de kaarten die je kunt pakken telkens op een andere plek liggen; en de wonderen zijn telkens anders omdat je ze niet allemaal gebruikt in elk potje. Daarbij komt dat de keuzes die je zelf maakt direct effect hebben op de mogelijkheden van de ander. Opletten geblazen!
Je kunt niet op één paard wedden maar zult je kansen moeten spreiden over de 3 mogelijke overwinningsmogelijkheden. Wanneer je dat niet doet is de kans dat je tegenstander wint erg groot.
Tot slot liggen de eindscores in de regel dicht bij elkaar waardoor het geen walk-over kan worden.Gegevens op de doos van 7 Wonders Duel
Uitgeverij: Sombreros
Aantal spelers: 2 spelers
Spelduur: 30 minuten
Op voorraad


Alle spellen worden netjes ingepakt in passend papier. (Neutraal, Verjaardag, Kerst en Sinterklaas).Dit kan worden aangegeven in het opmerkingen veld.
Spellen worden gratis bezorgd in Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft, Waalre en Aalst. De verzendkosten worden aan het einde van de bestelprocedure in mindering gebracht.