Appels plukken Appels plukken spel
Appels plukken Appels plukken spel
Appels Plukken Spel 6+
Appels plukken is een spannend spel. Ook zonder de punten te tellen. Pluk appels en zorg voor zo veel mogelijk punten. Of maak een sapje van de appels van je tegenstander!

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Appels plukken is weer eens wat anders. Wij hadden in ieder geval nog nooit een vergelijkbaar spel ervaren. In de houten appel liggen allemaal kleine appels in verschillende kleuren. Grote en kleine appels. Daarop drukt een dwarsbalk die de appels naar beneden drukt. Nadat elke speler drie appel-kaarten heeft gekregen begint het spel.
Je moet elke beurt een appel uit het spel pakken. Die appel levert punten op maar kan er voor zorgen dat de balk gaat zakken. Dat mag niet. Als de balk zakt leg je hem in de fruitschaal, een aflegplek naast het spel. Zakt de balk niet dan mag je hem houden en kun je de appel op één van je kaarten neerleggen.
Elke beurt mag je namelijk een kaart van je zelf draaien. Soms kun je daarmee punten scoren, een appel uit de fruitschaal nemen, of die van je tegenstander pletten tot appelsap. Heerlijk! Pesten blijft het leukste wat er is.
Maar de kunst is zo veel mogelijk appels te plukken zonder de balk te laten bewegen. Super spannend spel om samen te spelen.

Gegevens doos Appels Plukken
Uitgeverij BS
Vanaf 6 jaar. Misschien hebben ze wel hulp om het spel op te zetten in verband met de veer.
Duur 15 minuten
2 tot 4 jaar