Arctic Race Arctic Race
Arctic Race Arctic Race
Arctic Race Bordspel 8+
Arctic Race een kort en snel bordspel voor de poolreiziger die kan profiteren van een andere slee en toch de weg voor de tegenstander kan blokkeren.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Arctic Race is een snel en eenvoudig bordspel. De spel kent simpele regels. Nadat je het speelbord hebt opgebouwd op de manier zoals je dat zelf wil krijg je een kaart die je aan niemand mag laten zien. Op de kaart staan twee poolreizigers in verschillende keuren. Zonder dat de ander het weet probeer je die als eerste van start naar finish te brengen. Andere spelers hebben ook een kaart getrokken en kunnen mogelijk dezelfde kleur hebben als die jezelf hebt getrokken. Zo kan het zijn dat je een andere speler tijdens het spel jouw honden meehelpt naar de finish te gaan.
Elke beurt gooi je 2 dobbelstenen. Die bepalen of je een hindernis 'water' mag neerleggen voor een slede (blauwe 1 en 2). Die bepalen of je een hindernis mist, sneeuwstorm of vortex kunt verplaatsen. En die bepaalt hoeveel stappen je vooruit mag zetten. Arctic Race is een wedstrijd met hindernissen die je moet ontwijken, moet verplaatsen en voor ander spelers moet zetten om je eigen sneeuwweg vrij te maken en te houden.
Profiteer van de zetten van een ander en voorkom dat de hindernissen voor jouw slee komen te staan. Best wel lastig. Leer op een gezellige manier pesten en incasseren tijdens dit super mooi vormgegeven gezelschapsspel.

Gegevens op de doos van Arctic Race
Leeftijd 8+
2 tot 4 spelers (meer kan ook als het aan ons ligt)
Duur 40 minuten maar dat is in de regel 30 minuten eert de ervaring.
Uitgeverij TacTic