Funny Death Black Stories
Funny Death Black Stories
Black Stories Funny Death 12+
Black Stories is een kaartspel waarin ziekelijke, sinistere en bijzondere moorden ontrafeld moeten worden door vragen te stellen die met ja of nee beantwoord mogen worden.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 10,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Voor iedereen die houdt van Edgar Allan Poe, Midsomer Murders en andere detective verhalen is Black Stories een leuk spel waarin de fantasie over moord, de dader, de setting en het waarom bedacht moet worden. Je krijgt aan de ene kant van de kaart een kort verhaaltje, een aantal korte aanwijzingen en het is aan de anderen het mysterie van de dood op te lossen. Soms zijn het veel aanwijzingen en soms één enkele zin. Hoe meer fantasie je hebt, hoe meer je in de buurt gaat komen van de vaak wat ziekelijke verhalen. Dat maakt het allemaal extra leuk dit te spelen.
Het is eenvoudig te spelen met z’n tweeën of in een groepje. Bijvoorbeeld in de auto waarbij de bijrijder de kaart voorleest en de bestuurder vragen stelt. Het is leuk als je het speelt in een groep tijdens een avondje met vrienden. Zelfs in de klas met studenten is het leuk. Je geeft ze om de beurt de mogelijk een vraag te stellen en samen lossen ze het op.
Elke doosje kent 50 mysterieuze, sinistere, morbide en vaak onbegrijpelijke moorden. Al meer dan 20 verschillende doosjes.

Uitgeverij Story Factory
2 of meer spelers
Leeftijd 12+