Caesar's Empire Caesar's Empire
Caesar's Empire Caesar's Empire
Caesar's Empire Bordspel 10+
Caesar's Empite is een bordspel met als doel de wereld te veroveren en niets over te laten voor je tegenstander. Beleef Asterix en de Romeinen op een bordspel. Vanaf 10 jaar.

Standaard levertijd

1 tot 2 werkdagen

€ 40,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Als groot liefhebber van stripboeken kon ik het niet laten deze enorm zware doos aan te bieden in onze winkel.  Asterix is toch legendarisch in de wereld van de stripboeken. Met dit spel beweeg je in de wereld van de Romeinen en kruip je in de huid van Julius Caesar. Verbind steden verover wegen en laat niets voor je tegenstander over.
Caesar's Empire is een bordspel voor de spelers die houden van de Asterix albums en gelijktijdig van spellen houden. In Caesar's Empire bouw je wegen om Rome over de hele linie met nieuwe steden te verbinden. Elke keer dat je een weg bouwt, scoor je punten. Elke nieuwe stad die je bereikt, levert stads- en schatfiches op die aan het einde van het spel punten waard zijn. Zodra je je Stadsfiche en je Schat hebt gepakt, scoor je je route terug naar Rome. Elk weggedeelte in je route levert 1 punt op voor de speler waartoe het behoort. Omdat je route weggedeelten kan bevatten die door andere spelers zijn geplaatst, kun je punten aan je tegenstanders geven!
Het spel eindigt wanneer Rome is verbonden met elke stad op het bord. Nadat de waarde van Stad- en Schatfiches is toegevoegd aan de punten die tijdens het spel zijn gescoord, wint de speler met de meeste punten!

Gegevens op de doos van Caesar’s Empire
Leeftijd vanaf 10 jaar
2 -5 spelers
Duur 30-60 minuten
Uitgeverij Synapses Games