Cahoots Cahoots
Cahoots Cahoots
Cahoots Kaartspel 8+
Cahoots is een eenvoudig coƶperatief kaartspel waarbij je samen opdracht probeert af te ronden. En dat doel is erg moeilijk! Heb je het gehaald? Ga dan voor een hoger doel.

Standaard levertijd

1 tot 2 werkdagen

ā‚¬Ā 10,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Kaartspel Cahoots

Beschrijving van Cahoots:
Het doel van Cahoots is moeilijk. Echt moeilijk. Niet het spel. Dat is eenvoudig. Je legt om beurten een kaart af op één van de 4 kaarten die er al liggen. Dat mag of hetzelfde cijfer zijn of dezelfde kleur. Je mag overleggen zonder je eigen kaarten te benoemen en probeert één van de 4 opdracht kaarten te behalen. Bijvoorbeeld: De roze kaarten moeten 9 punten zijn OF er liggen 4 dezelfde cijfers OF er liggen twee paarse cijfers naast elkaar. Heb je een opdracht behaalt dan draai je een nieuwe opdracht. Zijn de kaarten opgespeeld dan is het spel ten einde.
Cahoots is een echt coöperatief spel waarbij je mag overleggen en je samen wint of samen het einddoel niet haalt. Omdat je steeds dichter bij het einddoel komt wil je steeds weer spelen. Heb je een keer het doel behaald dan win je samen en wil je meer. Een simpel en krachtig spel voor mensen die willen samen spelen.Gegevens op de doos van Cahoots
Aantal spelers 2 – 4 spelers
Leeftijd 8+
Duur 30 minuten
Uitgeverij White Goblin Games

Op voorraad

Alle spellen worden netjes ingepakt in passend papier. (Neutraal, Verjaardag, Kerst en Sinterklaas).Dit kan worden aangegeven in het opmerkingen veld.
Spellen worden gratis bezorgd in Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft, Waalre en Aalst. De verzendkosten worden aan het einde van de bestelprocedure in mindering gebracht.