De geheime gang Sunny Games
De geheime gang Sunny Games
De geheime gang Coƶperatief spel 5+
Een coƶperatief geheugen spel voor de echte speurders vanaf 5 jaar. Ontdekken jullie samen welke kostbaarheden die de dieven hebben laten liggen?

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

ā‚¬Ā 24,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Beschrijving van De geheime gang
Samenwerken, samen denken en samen onthouden. Dit coöperatieve spel voor kinderen vanaf 5 jaar lijkt op memory, je moet immers twee dezelfde kostbaarheden zoeken. Helaas zijn niet alle paren compleet. Voorafgaande aan het spel zijn er 3 kostbaarheden in De geheime gang gelegd. En daar moet je achter zien te komen.
Het spel heeft een gezonde  stressfactor. De klok. Bij het trekken van een klok-kaartje gaat de klok een uur vooruit. Dan is er bij elk kind direct het gevoel van “Oiejoei”. Je voelt het aan tafel. De spanning stijgt. Want als de klok 12 uur slaat is het einde spel. 
Wanneer je kunt zeggen welke kostbaarheden er in de geheime gang liggen, win je het spel.
Voor de kinderen die goed kunnen onthouden kun je spel spannender en moeilijker maken door de klok al wat vooruit te zetten.


Gegevens op de doos van De geheime gang
Leeftijd 5+
Aantal spelers 1 tot 8
Duur 15 minuten
Uitgeverij Sunny Games

Op voorraad

Alle spellen worden netjes ingepakt in passend papier. (Neutraal, Verjaardag, Kerst en Sinterklaas). Dit kan worden aangegeven in het opmerkingen veld.
Spellen worden gratis bezorgd in Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft, Waalre en Aalst. De verzendkosten worden aan het einde van de bestelprocedure in mindering gebracht.