Dweebies

Kun jij wachten tot de rij met Dweebies het langst is? Sla dan toe! Hoe langer de rij hoe meer punten. Zeker geschikt voor de allerkleinste.

Verzendkosten

€ 3,45 

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen

Dweebies is een kaartspelletje dat iedereen kan spelen. Als je begrijpt wat “dezelfde” zijn, kun je mee doen.  Iedereen aan tafel krijgt 5 kaarten en legt deze één voor één aan. De Dweebies zijn grappig en schattig. ‘Cute’ zoals ik dat hier vaak hoor. Kun je in een kolom of rij dezelfde Dweebie leggen als aan de andere kant van de hele rij oppakken. Degene die aan het einde de meeste Dweebies heeft, heeft gewonnen.
Het doosje geeft aan dat het spel voor 8 jaar en ouder is. Dat is echt overdreven. Zowel de uitstraling als de regels zijn goed uitvoerbaar voor kinderen vanaf 6. (misschien wel 5 jaar). Als ze memory kunnen spelen, een spel waarbij je twee dezelfde zoekt, kunnen ze ook Dweebies spelen. En de kans dat je het dan als ouder verliest is groot.
Hetgeen wat misschien niet begrepen wordt door de jongste zijn de stippen *** op elke kaart die aangeven hoeveel Dweebies er per soort in zitten. Met Dweebies met 1 stip * kun je dus geen rij sluiten en bij Dweebies met drie stippen *** is er de kans dat een ander de rij sluit. Maar dat is een kwestie van wennen en geluk.

Grgevens op de doos van Whte Goblin Games:
2 tot 6 spelers
leeftijd 8+
duur: 20 minuten