Exploding Kittens NL editie Kaartspel 7+

Exploding kittens NL editie, is een kaartspel met veel humor. Voor je het weet, ben je ontploft en is het spel al weer voorbij.

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
Exploding kittens NL editie is een super leuk  kaartspel dat je met een knipoog speelt. Een soort van Russisch roulette met katten.
Als je de doos opent hoor je eerst kattengejank. Miauw!. Iets wat we niet hadden verwacht.  De kaarten zijn grappig, goed getekend en humoristisch. De kaarten worden geschud, iedereen krijgt 5 kaarten waarvan 1 verdedigingskaart en de katten verdwijnen in de trekstapel. Het kan spel beginnen.
Meteen maar beginnen met het meest vervelende. Als je een exploding kitten kaart pakt, ben je af. En dat kan al de bovenste kaart van de trekstapel zijn. Je kunt als je hem verdedigd ook bovenop de trekstapel terugleggen voor je tegenstander. En dan “boem” is waarschijnlijk tegenstander af.
Elke speler krijgt bij aanvang wel een verdedigingskaart die je kunt inzetten zodat je niet ontploft. De verdediging leg je af en de kat stop je terug in de trekstapel. En verder is het spannend wat jij gaat doen tijdens elke beurt en wat de andere spelers gaan doen. Kaarten afpakken bij je medespelers. Dat kan een verdedigingskaart opleveren, kaarten bekijken en terug stoppen in de stok, opnieuw schudden of doorzoeken. Of gewoon niets en onbeperkt kaarten sparen.

Gegevens op de doos van Exploding Kittens
Aantal spelers 2 tot 5
Leeftijd vanaf 7 jaar
Duur 15 minuten