gold armada
Gold Armada Dobbelspel 7+
Gold Armada is een spannend dobbelspel met kansen voor iedereen.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Gold Armada kan het beste vergeleken worden met Yahtzee of Perudo. Centraal staat het werpen met de dobbelstenen. En omdat geluk de belangrijkste factor is, is er het leuk maar vooral spannend voor iedereen. Je weet namelijk nooit wat je dobbelt maar wel wat je zou willen dobbelen. Oe, Ah, Jammer en balen zij dan ook de meest gehoorde woorden aan tafel. 
Het is een spel voor het hele gezin, iedereen kan mee doen en je hoeft er ook niets voor te kunnen. Behalve keuzes maken in dat wat je wil gaan werpen. Gelukkig bepaal je dat na de eerste worp. Gooi je in de eerste worp slecht, flut of niet wat je zou willen, heb je nog twee kansen om iets beters te werpen. In de meeste gevalen leidt dat toch wel tot een gouden munt en dus punten. Gooi je in de eerste beurt al 3 dezelfde tekens heb je ook nog eens 2 worpen over. Kansen genoeg!
Op een mooi uitgewerkt spelbord en kwalitatief goed materiaal liggen allemaal te behalen gouden munten met oplopende punten aan het einde van een loopplank. Hoe verder weg op de loopplank hoe moeilijker te behalen en hoe meer je punten je er voor krijgt. Als je bijvoorbeeld 2 zwaarden gooit en een gouden munt pakt, moet je (of een andere speler) op dezelfde loopplank 3 zwaarden gooien. Dat levert dan ook meer punten op.
Wanneer je iets gooit dat er niet meer is, pak je een doodshoofd. Dat zijn min punten. Wanneer alle gouden munten op zijn of de munten met doodshoofden is het spel uit en tel je de punten.
Al met al een gezellig en spannend spel.