I know junior
I Know junior Quiz 5+
Als je denkt alles te weten en beter wil zijn dan je vriendjes en vriendinnetjes kun je dat laten zien bij deze educatieve en creatieve kennis quiz.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 26,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
I know junior is een quiz met vragen en opdrachten. Een soort van Triviant voor kinderen maar dan gevarieerder met verschilende opdrachtvormen. Als ouder ben je de spelleider en kun je heel veel kinderen tegelijk aan tafel hebben. Soms kunnen ze een vraag alleen beantwoorden en soms hebben ze hulp nodig. Het mag allemaal. Vooral het uitbeelden van letters op de grond met een ander is heel leuk. En wanneer je dan meerdere letters hebt kun je daar weer een woord van maken. 
Sommige vragen zijn echt eenvoudig voor een 9 jarige maar voor een 5 jarige prima. Dan kun je als spelleider de vraag moeilijker maken naar eigen inzicht. Zoals bijvoorbeeld: "Noem drie woorden beginnend met de eerste letter van het woord vogel" voor een 5 jarige. En voor een 9 jarige "Noem drie woorden die beginnen met de eerste twee letters van het woord vogel". 
Het spel bevat heel veel leuke vragen en opdrachten en geeft een goed beeld van hoe het denken van kinderen werkt en waar ze mee bezig zijn. Hoe ze denken en wat ze vergeten. Een leuk spel om op zaterdagmiddag als het regent te spelen.


Gegevens op de doos van Tactic:
I Know Junior
5 tot 9 jaar
Duur 20 minuten

Alle spellen worden netjes ingepakt in passend papier. (Neutraal, Verjaardag, Kerst en Sinterklaas).Dit kan worden aangegeven in het opmerkingen veld.
Spellen worden gratis bezorgd in Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft, Waalre en Aalst. De verzendkosten worden aan het einde van de bestelprocedure in mindering gebracht.