King of the hill
King of the hill Camping spel 5+
King of the hil is een bouw- en werpspel voor in de tuin of op de camping. Met 2 ballen probeer je en de koning en de ridders uit het kasteel te gooien en het kasteel te veroveren.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Van de makers van Mölkky en Kubb een nieuw buitenspel van hout.  En wat voor één. Lekker gooien en bouwen in je eigen tuin. En wij hebben het ook binnen gespeeld en dat ging prima. De eenvoud van het spel is groot en met allerlei blokken uit de kast is het kasteel op eigen inzicht te vergroten.
Het belangrijkste om te onthouden is het omver gooien van de koning. Die moet uit zijn koninkrijk verdwijnen. Het liefst samen met zijn ridders. Maar met een koning in het kasteel ontvang je 0 punten. De kinderen willen zo hard mogelijk de blokken omgooien en daar nodigt het ook toe uit. Maar dat levert de minste punten op. Voor elke kasteelblok dat blijft staan krijg je namelijk 1 punt.
De ballen zwabberen naar het kasteel waardoor ik soms wel eens dacht “hoe krijgen ze het voor elkaar”, “omgooien was echt onmogelijk” Maar in de praktijk bleek het toch om te gaan.
King of the hill is een leuk spel voor tussendoor (15 minuten) en past prima in de kast!