Crocks' Socks Kroko's sokken
Crocks' Socks Kroko's sokken
Kroko's sok Actie spel 4+
Kroko's sok of Crocs' Socks is het reactie spel voor kinderen van 4 jaar en ouder. Zoek de bijassende sok en zuig hem vast aan je ontstopper

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 15,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Genomineerd voor spel van het jaar 2019. En dat is terecht. Het is een spel in het verlengde van Stef Stunt Piloot en Coral Reef. Een spel voor kinderen met reactie vermogen.
Elke speler krijgt een plopper, een kleine gootsteenontstopper. Op tafel komen 24 sokken te liggen. Allemaal verschillende sokken. Dan wordt er een krokodil gedraaid met één sok aan. Alle spelers moeten zo snel mogelijk de bijpassende sok zoeken en met de ontstopper vast zuigen. Kort gezegd: Draai, Zoek, VAP (de ontstopper schiet naar de kaart), PLOP en HOERA.
Het is echt super vet, snel en vraagt iets van het vermogen in één oogopslag een paar te maken. Het is duidelijk dat we dit spel als ouder niet meer gaan winnen van onze kinderen. Ze zien het beter en zijn sneller. Veel plezier!

Onze tip is wel om jongens en meisjes te scheiden. De jongens rammen om de kaart en de meisjes zijn wat bedachtzamer en rustiger.

Het materiaal is van super kwaliteit.