Misty
Misty 8+

Misty, Een tactisch kaartspel waarbij je punten krijgt voor de getekende figuren die wel op het beslagen raam blijven zitten.

Verzendkosten

€ 3,45 

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen

Bij het spel Misty krijgt elke speler 6 kaarten en legt er daarvan 1 gedekt voor zich neer. De overige kaarten geeft hij door. De gedekte kaart wordt omgedraaid en willekeurig in een raamwerk van 3x4 kaarten neergelegd. Na elke beurt een kaart kiezen en neerleggen wordt het raamwerk vanzelf gevuld. Na 6 kaarten volgt een nieuwe ronde met 6 kaarten. Dat is erg gemakkelijk voor spelers met kleine handen. En voor elke speler die de kaarten die hij doorgeeft graag wil onthouden. Wij spelen vaak met 2 personen waardoor je de kaarten goed kunt onthouden. Wat doe je weg en geef je door en wat krijg je terug. Met 4 spelers is dat al wat moeilijker.
In de tweede fase van het spel ga je kaarten verplaatsen door de pijlen op de kaarten te volgen. De pijlen geven aan in welke richting de figuren zich in het tweede gedeelte van spel over het speelveld bewegen. Je mag zelf weten waar je begint en zelf weten in welke volgorde je de overige figuren beweegt. Als of je met je vinger een figuur op het beslagen raam tekent en het na van loop van tijd verplaatst. De druppels worden zwaarder en het loopt uit. Als je alle figuren hebt verplaatst houd je een eind raam over. En tel je de punten op. Het is verstandig de monsters onder andere figuren te laten verdwijnen bij het verplaatsen omdat anders de bloem wordt opgegeten.

Het spel kent meerdere mogelijkheden, tactische varianten en is leuk om even in 10 minuten na het eten te spelen.

Misty
2 tot 4 spelers
Uitgeverij Helvetiq
Duur 10 tot 20 minuten
Leeftijd vanaf 8