Ohanami

Ohanami, het eenvoudige kaartspel waarbij je 3 Japanse tuintjes moet aanleggen. Weet jij de meeste kaarten kwijt te spelen?

Verzendkosten

€ 3,45 

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 10,95
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen

Ohanami is een eenvoudig kaartspel. Het klinkt Japans (vrij vertaalt kersenbloesem) en dat is het wat betreft de vormgeving ook. Mooie kaarten met tuinplanten die moeten zorgen voor de overwinning. 
Het kaartspel wordt gespeeld in drie ronden waarbij je in elke ronde het zelfde doet maar de mogelijkheden minder worden. Terwijl het aantal te behalen punten gaat toenemen. Elke speler krijgt 10 kaarten, je kiest daarvan twee kaarten en geeft je stapeltje door. De kaarten mag je vervolgens voor je neerleggen (0, 1 of 2) aan één van de drie tuinen. Van hoog naar laag of van laag naar hoog. Ontbreekt de mogelijkheid dan kun je niet aanleggen.
Maar let op. De punten telling is in elke ronde anders. En kaarten uit de eerste ronde krijgen in de derde ronde ineens wel punten. Een gevarieerde tuin scoort goed. 
Ohanami is een leuk spelletje voor tussendoor! Maar wanneer je scoreblaadjes op zijn kun je ze gewoon gratis downloaden.


Aantal spelers: 2 tot 4
Duur 20 minuten
Leeftijd 8+
Uitgeverij White Goblin Games