Pictomania 8+

Pictomania, het spel waarbij iedereen tegelijkertijd tekent en de woorden bij andere gaat raden. Teken snel en duidelijk.

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen

Pictomania. Een spel waarbij iedereen tegelijkertijd aan het tekenen is. Omdat mijn tekenkunsten niet heel erg goed zijn, heb ik de aanschaf uitgesteld. Maar onterecht. Pictomania is gezellig en met het spelen van 4 rondes lekker kort.
Er worden 21 woorden (3 kaarten) geplaatst in een houder. Op elke kaart staan 7 woorden die met elkaar te maken hebben. Elke speler krijgt een woord aangewezen dat hij moet tekenen. En dan gaat iedereen tegelijktijdig tekenen. Ben je klaar met tekenen, dan mag je raden wat de ander heeft getekend. Hoe sneller je dat doet hoe eerder je de raadkaarten kunt neerleggen en punten kunt scoren. Het nadeel is dan misschien dat de anderen je tekening niet raden en de punten die JIJ moet uitdelen blijven liggen en aan het einde bij de score als minpunt tellen. Een negatieve score is mogelijk.
Het spel duurt iets meer dan 20 minuten. En is goed te doen van af 8 jaar. Al vraagt het soms wel wat uitleg over de woorden over de kaartjes. En eerlijk is eerlijk, het tekenen van een politicus is ook niet eenvoudig als je het tekenen van een duif al lastig vindt.

Uitgeverij White Goblin Games
Vanaf 8 jaar
Duur 30 minuten
3 tot 6 spelers