Scotland Yard
Scotland Yard 9+

Scotland Yard is het spel dat al meer dan 30 jaar spannend, geheimzinnig en in overleg gespeeld wordt. Vangen jullie Mister X?

Verzendkosten

€ 4,95 

Verwachte levertijd

5 dag(en)

€ 34,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen

Van alle spellen die er in mijn jeugd werden gespeeld, is Scotland Yard echt het leukste spel geweest. Vooral de rol van Mister X. Het geheimzinnige en stiekem kijken naar de positie van de spion. Het gluren onder pet. Het verplaatsen zonder dat de ander weet waar naar toe. En dan het moment dat je bekend maakt waar je staat. Staan de agenten dicht bij? Moet je blijven staan?, Met de bus, trein of metro? wegwezen!, De spanning is groot en het spel echt top!
In Londen lopen bussen, metro’s en taxi’s. Die kun je allemaal nemen. Elke beurt mag elk lid van Scotland Yard één ritje maken. Allemaal met als doel je tegenstander, Mister X in te sluiten. Mister X laat zich maar een paar keer fysiek zien. Daarna gaat hij van het bord en moet je hem volgen door te bedenken welke kanten hij in gaat. Samenwerken, overleggen, mogelijkheden afwegen en met je vinger over het bord bewegen. Allemaal nodig om als Scotland Yard, de geheime mister X te vangen
Scotland Yard is een spannend spel en al meer dan 30 jaar hetzelfde gebleven. Ook deze nieuwe doos, de master editie met app, is gewoon Scotland Land Yard. Een spel voor het gehele gezin.

Uitgeverij Ravensburger
Aantal speler 2-6
Duur 35 (maar als Mister X eerder is gevangen is het spel eerder voorbij)
Vanaf 9 jaar (maar makkelijk te spelen vanaf 8)