Trapwords
Trapwords (NL) 8+

Trapwords, raad met je team het woord zonder in de valstrik-woorden van je tegenstaders te trappen. Verslaan jullie het monster?

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen

Trapwords is een zeer mooi en verzorgd spel. Alleen van de doos word je al heel blij. Bij Trapwords probeer je met je team een geheim woord te raden. Helaas ziet de tegenstander het woord eerst en schrijft een aantal woorden op die niet genoemd mogen worden. De geheime woorden worden na het opschrijven van de valstrik woorden, uitgewisseld en de teams gaan om beurten raden. Elk team kent één tipgever en de overige teamleden raden. De valstrikwoorden worden natuurlijk niet uitgewisseld.
Als je het goed raad ga je een kamer verder. Heb je fout dan komt het monster aan het einde van de gang een kamer dichterbij. Je mag 5 keer per beurt. Tijdens de 8 rondes die worden gespeeld, kun je via een aantal spreuken die erg grappig zijn, de kamer met het monster bereiken. Elk monster heeft zijn eigen voorwaarden om het te passeren. Het team dat het woord raadt wanneer het in de kamer van het monster staat heeft gewonnen.
Er zijn 5 monsters (mummie, vervormde duivel, draak, Dracula en blauwe beer) speciale voorwaarden. Voor elke monster zijn er eenvoudige en moeilijke voorwaarden. Je kiest gewoon de voorwaarde die past bij de leeftijd van de kinderen die mee spelen.
De regels zijn eenvoudig en de meest toegankelijke valstrik woorden vormen zorgen er voor dat de tegenstander af gaat en blijft staan in de kamer!. Goede samenwerken met je teamgenoten leidt tot de overwinning.

Gegevens doos.
White Goblin Games
Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 4 tot 8
Duur 30 minuten