inside 3 awful
Inside 3 awful - 0 serie
Inside 3 Awful. Een onzichtbaar doolhof in 7 lagen voor de doorzetter met ruimtelijk inzicht. Los het op en vestig een nieuw record!.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 16,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Inside 3 awful. Een puzzel voor de mensen met ruimtelijk inzicht en voorstellingsvermogen. Stel je een doolhof in 7 lagen voor, waar je doorheen moet lopen. Je weet wel hoe de 7 lagen er uit zien; gelukkig staat op de awful hoe de doolhoven er aan de binnenkant uitzien, maar weet niet of je balletje door het gat één laag naar beneden gaat, een tweede laag of naar de 5de laag valt. Of je het balletje omhoog moet laten komen, moet laten zakken, links of rechts moet laten rollen. Dan ben je pas echt aan het puzzelen.  Is het balletje aan de onderkant zichtbaar? Dan heb je gewonnen.

Het records staat op een paar seconden en de kampioenschappen laten zien hoe het moet. Ben je uitgekeken op je easy of regular dan stap je over naar een moeilijkere variant zoals deze awful

Deze 0 serie is groter dan de novice serie.


Ons record is 1.37 voor regular en 42 seconden voor easy. Daarvoor hebben we hem wel een keertje uit elkaar gehad om te kijken hoe het balletje moet lopen door de doolhofjes heen.