Soms is het gewoon fijn om alleen te spelen, rustig op de bank met je eigen spel. Daarvoor zijn er Smart Games en andere puzzel spellen ontwikkeld. In sommige gezelschapsspellen zit een variant vor één speler. Die hebben we in deze categorie niet meegnomen.
 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Cube Puzzler Go 8+

Cube Puzzler Go is een 3D Smart Game waarbij je in oplopende moeilijkheid een voorbeeld legt en met de overgebleven stukken de kubus vol...

14,95

visibility

Genius Square Smartgame 6+

Een Genius Square is geen smartgame. Het is beter en gevarieerder. Plaats de kegels volgens de dobbelstenen en puzzel daarna alle...

21,95

visibility

Inside 3 awful - 0 serie

Inside 3 Awful. Een onzichtbaar doolhof in 7 lagen voor de doorzetter met ruimtelijk inzicht. Los het op en vestig een nieuw record!.

16,95

visibility

Inside 3 easy - 0 serie

Inside 3 easy. Een onzichtbaar doolhof in 7 lagen voor de doorzetter met ruimtelijk inzicht. Los het op en vestig een nieuw record!.

16,95

visibility

Inside 3 mean - 0 serie

Inside 3 mean. Een onzichtbaar doolhof in 7 lagen voor de doorzetter met ruimtelijk inzicht. Los het op en vestig een nieuw record!.

16,95

visibility

Inside 3 mortal - 0 serie

Inside 3 Mortal. Een onzichtbaar doolhof in 7 lagen voor de doorzetter met ruimtelijk inzicht. Los het op en vestig een nieuw record!.

16,95

visibility

Inside 3 regular- 0 serie

Inside 3 regular. Een onzichtbaar doolhof in 7 lagen voor de doorzetter met ruimtelijk inzicht. Los het op en vestig een nieuw record!.

16,95

visibility

Inside 3 vicious - 0 serie

Inside 3 vicious. Een onzichtbaar doolhof in 7 lagen voor de doorzetter met ruimtelijk inzicht. Los het op en vestig een nieuw record!.

16,95

visibility

Smart Game IQ Fit 6+

IQ Fit is een Smart Game waarbij je in oplopende moeilijkheid een voorbeeld legt en met de overgebleven balletjes vol legt. Spelplezier...

10,50

visibility

Smart Games IQ Stars 6+

IQ stars is een Smart Game waarbij je in oplopende moeilijkheid een voorbeeld legt en met de overgebleven sterren vol legt. Spelplezier...

10,50


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies